link tips

- Media
CGK Onstwedde

Kerkblad voor het Noorden
orgaan voor de christelijke gereformeerde kerken

WerkInDeKerk
Voor wie actief is in de gemeente

Nederlands Dagblad

Startpagina van het ND

Evangelische Omroep
Startpagina van de Evangelische Omroep

Zendtijd voor kerken
Informatie over radio- en tvdiensten, meewerkende kerken en prekenarchief
(inclusief CGK Onstwedde!)

CVKoers
opinieblad voor de christen vandaag

De Reformatie
Weekblad tot ontwikkeling van het gereformeerde leven

kerknieuws-website
IKON, kerknieuws

Reformatorisch Dagblad
Startpagina van het RD

Terdege
Reformatorisch familieblad

Trouw
Startpagina van Trouw

www.geloven.tv
Dé plek voor iedereen die iets met geloven heeft

Reformanda
De Vereniging Reformanda, altijd weer gereformeerd

Christendom.pagina
Site over alles wat Christelijk is.

Weekblad De Wekker
Landelijke kerkblad van de Christelijke Gereformeerde Kerken.

Het Zoeklicht
Het veertiendaags tijdschrift 'Het Zoeklicht' is onafhankelijk van enige kerk of geloofsgemeenschap. De oprichter - Johannes de Heer - was zijn leven lang belijdend lid van de Nederlands Hervormde Kerk. Hij predikte in binnen- en buitenland onder het thema, dat door drie bijbelse kernwoorden wordt gekenmerkt: Verzoening, Vervulling  en Verwachting.

Zingen in de zomer
Zingen in de zomer wordt ieder jaar georganiseerd door een comité van de gezamenlijke Evangelisatiecommissies Urk.

Grootnieuwsradio
Christelijke internet radio, ook te ontvangen via 1008am

TWR, Transworldradio
Internationaal opererend Christelijke internet radiostation. Hun uitdaging is om met name in gebieden waar Christendom verboden is, of moeilijk wordt gemaakt toch door te dringen. Gewoonlijk zijn hun uitzendingen via internet te beluisteren. Vanwege een technische update  is die link tijdelijk niet beschikbaar. Ze zijn ook enkele uren per dag ook te beluisteren via Grootnieuwsradio

Bright FM
Bright.FM is hét Nederlandse christelijke muziekstation. Zij heeft als doel christenen te bemoedigen door middel van muziek van christenartiesten, korte boodschappen en prikkelende devotions. Bright.FM is niet verbonden aan een kerkgenootschap of een denominatie.

Bright FM kids
Met verhalen uit de bijbel en passende liedjes.

www.cip.nl
www.cip.nl is het Christelijk Informatie Platform voor praktiserende christenen en is onderdeel van Uitgeverij Boekhout. De redactie van CIP.nl publiceert artikelen op werkdagen met als doel christenen zo eerlijk mogelijk te informeren omtrent actuele gebeurtenissen, om hen zo blijvend te inspireren actief te blijven in het Koninkrijk van God en hen op te bouwen in hun geloofsleven om zo goede vruchten te dragen.

Alphaonline
Online Christelijk nieuwsblad

vragen naar de weg
Ds. J.H. Velema, emeritus predikant van de Chr. Ger. Kerken en oud-voorzitter van de EO
gaf jarenlang zaterdagsmorgens via de radio antwoorden op levens- en geloofsvragen van
luisteraars in de rubriek 'Vragen naar de weg'. De meeste uitzendingen (ca. 800) zijn door
een plaatsgenoot op cassettebandjes opgenomen en zijn na digitalisering met toestemming
van de EO nu op deze site te beluisteren of te downloaden om op een later tijdstip
te beluisteren of te bewaren.

Refoweb
De site biedt voor elk wat wils. Het 3D-Plein, waar jongeren elkaar ontmoeten voor een leuk gesprek. Het forum voor serieuze en minder serieuze discussies. De nieuwspagina, met een korte blik op het christelijke nieuws. En de unieke vragenrubriek voor jong en oud, waar ruim 160 deskundigen aan mee werken en een database van zo'n 7800 antwoorden. Onze laatste aanwinst is de profielenpagina waar bezoekers hun eigen foto, video, blog en poll kunnen plaatsen.

Deze site wil je helpen bewust te worden van het geweldige potentieel dat het Internet voor het Evangelie heeft. Hoe? Bijvoorbeeld door tips en informerende artikelen over on line evangelisatie.

Geloven in de kerk
Een thema site van cgk.nl. Allerlei vragen over de kerk worden hier beantwoord.

Waarom geloven
Een thema site van cgk.nl. Deze gaat over geloven in het algemeen.

Opvoedplein, geloof in het gezin

Geloof in het gezin wil ouders en kerken ondersteunen in het vormgeven van een christelijke opvoeding.

« juli - 2018 »